top of page

Tverrfaglig prosjekt: Engelskspråklige land - 3.trinn

På 3.trinn har vi hatt et prosjekt om engelskspråklige land, hvor klassen ble delt i syv grupper for å lage veggplakater. Elevene ble tildelt roller i gruppen (se bilde). Elevene fikk ikke utdelt selve plakaten før alt forarbeid og sjekkliste var gjennomført. Vi brukte omtrent fire uker (to/tre økter per uke) på prosjektet. Etter hver uke vurderte elevene seg selv og gruppen (se egenvurdering PDF). Vi opplevde godt samarbeidet blant gruppene (lærer satt sammen grupper og bestemte roller på forhånd). 

Her er alle bøkene, sjekklisten, egenvurdering, som elevene hadde tilgjengelig på Showbie. Legger også ved et bilde av rollene på gruppene. Det vil også komme bilder av sluttresultatet til gruppene snart!
 

Land-bøkene er laget i Book Creator av meg og min kollega Monica Abrahamsen. Vi har funnet fakta og bilder på SNL, men omformulert en del av faktateksten
e derfra. Gi meg gjerne tilbakemelding på Instagram eller på "kontakt/om" her på nettsiden hvis dette faller i smak og du/dere ønsker mer! Under siden "prosjekter" vil det dukke opp flere temaer i løpet av året.

 

BookCreator fil:
Egenvurdering

11 faktabøker om engelskspråklige land

BookCreator fil:
New Zealand. Kan brukes som mal til å lage flere bøker.

bottom of page