top of page

Last ned og/eller se i fullskjerm på Ipad/PC/Mac

melk.no.png

Fra melk.no:

Slik kan du variere en sunn matpakke.

"En spennende matpakke behøver ikke bety at du må forme brødskivene som hjerter eller sende med bær tredd på spyd. Med litt variasjon blir helt vanlig mat både god og næringsrik uten at det innebærer mye jobb."

 

Her inne kan man få gode tips til hvordan man kan variere matpakken! En link man kan tipse foresatte om.

matstart.no.png

Inne på matstart.no kan barna selv finne oppskrifter til å lage sin egen matpakke. Barna/foresatte kan huke av for om de kan bruke kniv, ovn, maskin, o.l. Oppskriftene tilpasses deretter! 

pedagogikk.no

Inne på pedagogikk.no ligger det en pdf-fil med åtte sider som handler om positive tilbakemeldinger fra foresatte til barn. Det er mange konkrete eksempler på hva man som foresatt kan si for å gi positiv forsterkning og bedre selvfølelse til barnet.

Redigerbar fil: Vennegrupper

 

Book Creator-fil til Skolehverdagen min

 

ReddbarnaNettvett.png

Barn og sosiale medier. Redd barna har god informasjon om hvordan man som forelder skal hjelpe barnet sitt i den digitale verdenen.

Hentet fra ReddBarna:

"Barn bruker sosiale medier fra stadig yngre alder. Her finner du tips og nyttig informasjon som du kan bruke for å hjelpe barnet ditt til å trives og være trygg i sosiale medier."

Dubestemmer.png

inne på Dubestemmer.no er det nyttig informasjon til både barn og foresatte. Hentet fra Dubestemmer.no:

"Både barn og voksne opplever utfordringer i møtet med den digitale sosiale arenaen. Foresatte er sentrale rollemodeller for sine barn, og de må derfor sette seg inn i de unges digitale verden og skaffe seg kunnskap om de muligheter og utfordringer ungene møter på nett."

En film fra Telenor som ble lagt ut 09.06.21 som handler om hvordan man bør snakke med barna om nettvett. Filmen varer i ca. 4 minutter, og kan være fin å vise på foreldremøter.

bottom of page